fbpx

Fordonstekniker

Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motornova (fd Björkholm Bil) / Mercedes-Benz i Skövde.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Mercedes-Benz, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar, transportbilar, ambulanser och militärfordon. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Mercedes-Benz. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid.

Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta vår Servicechef Benny Näsström på mejl benny.nasstrom@bjorkholmbil.se. Skicka din ansökan till jobb@bjorkholmbil.se senast 5 juni 2019. Märk din ansökan med ”Fordonstekniker”.

Motornova AB (fd Björkholm Bil AB) grundades i Skövde 2004 och är återförsäljare för Mercedes-Benz. 2017 omsatte vi ca 200 milj och är idag ca 30 medarbetare. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.